Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
!!PODANIE SKŁADASZ W FORMIE ODPOWIEDZI NA TEN TEMAT!!
WZÓR PODANIA NA SO
--------------------OOC-------------------
Nick:
Doświadczenia w organizacjach publicznych:
Staż na wyspie <dni/godziny>:
Znajomość regulaminu: (1-10):
Znajomość prawa U.S.A:
Twój discord: np. Disstream#3634
--------------------IC--------------------
Imię i nazwisko:
Data urodzenia postaci:
Karany (jeśli tak to za co) :
Poprzednie/aktualne miejsce pracy:
Umiejętności & Doświadczenie
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE :
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE :
Licencja na broń TAK/NIE :
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?:
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział:
Napisz list motywacyjny:
Nick: HEADSHOTPLAYER
Doświadczenie na serwerach RP: Ogromne
Doświadczenia w organizacjach publicznych: fchuj duże
Staż na wyspie <dni/godziny>: Ok. 40 dni
Znajomość regulaminu: (1-10): 9/10
Znajomość prawa U.S.A: Dość sporoa
Twój discord: np. Disstream#3634: HEADSHOTPLAYER#1842
Imię i nazwisko: John Mahoney
Data urodzenia postaci: 1996-10-26
Karany (jeśli tak to za co) : Nie był karany
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: BCSO - Komenda na Paleto Bay
Historia Postaci(min.500 słów): John Mahoney urodzony 26 Października 1995 roku wychowywał się w zwyczajnej Amerykańskiej dobrej rodzinie w Paleto. Matka z pochodzenia była Włoszką i pracowała w sklepie spożywczym i zajmowała się synem, a Ojciec typowym Amerykaninem i pracował jako drwal. Gdy Chłopiec chodził do szkoły nie zachowywał się jak jego rówieśnicy, nie wszczynał bójek, nie szarpał się z nikim, nie kłócił się, on wolał pomagać innym. Jak skończył szkołę postanowił wstąpić do Służb publicznych i strzec prawa. Wstąpił do Biura Sheriff'a i pracuje tam do dziś, lecz z niewiadomych przyczyn musi zostać przeniesiony do innej jednostki.
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE : Tak
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE : Tak
Licencja na broń TAK/NIE : Tak
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: Rutynowe pojawianie się na strzelnicy, ciągłe wezwania z użyciem broni.
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Patrolując ulice spotykam osobę bezdomną która wygląda na pijaną, wystawiam mu mandat i elo.
Napisz list motywacyjny: No hejka co tam się z toba dzieje, skąd to zwątpienie, dlaczego teraz chcesz się poddać skoro raz drugi ci nie wyszło, to nie jest żaden powód, musisz iść do przodu, osiągniesz cel, prędzej czy później go osiagniesz, ale musisz isć do przodu przeć walczyć o swoje, nie ważne że wszystko dookoła jest przeciwko tobie, najważniejsze jest to że masz tutaj wole zwycięstwa, każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba isć i walczyć, to teraz masz 3 sekundy żeby się otrząsnąć, powiedzieć sobie dobra basta, pięścią w stół, ide do przodu i osiągam swój cel, POZDRO
Nick: ShoShi
Doświadczenie na serwerach RP: Duze
Doświadczenia w organizacjach publicznych: Duze
Staż na wyspie <dni/godziny>: ponad 120 h
Znajomość regulaminu: (1-10): 8
Znajomość prawa U.S.A: 6
Twój discord: np. Disstream#3634 ShoShi#0072
Imię i nazwisko:Dave Morgan
Data urodzenia postaci: 1996-04-14
Karany (jeśli tak to za co) : Nie karany.
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: LSPD
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE : TAK
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE : TAK
Licencja na broń TAK/NIE : TAK
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: Tak, wiele wezwań do strzelaniny w LSPD.
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Dzień jak co dzień, Dave budzi się rano, idzie się umyć, zjeść śniadanie, idzie do pracy. Ta noc nie była jak zwykłe. Javierowi śniła się strzelanina, dynamiczna akcja, ból, sytuacja bez wyjścia. Jednak czuł wynagrodzenie, nie czuł żalu, jednak czuł dumę. Javier obudził się zalany potem, obudził się, wykonał swoją poranną rutynę, odpalił marlborasa i wyszedł z domu, wsiadł do auta i pojechał na Mission Row, udał się do zbrojowni po broń, poszedł do szatni, ubrał się w mundur, zbił piąteczke z Murphym. Zrobili szybki "Radio check" i wyruszyli na rutynowy patrol po Los Santos. Jakiś czas potem pojechali na stację na szybkiego hot doga i kawę, jednak nie udało się im zjeść, ani wypić kawy. Oficer dyżurny rzucił hasłami i wezwał Murphyego i Penego. Dostali polecenie by zatrzymać szybko pędzący pojazd marki BMW koloru czarnego o numerach rejestracyjnych "42A452SU". Po długim pościgu z auta wyskoczyło kilku gangsterów i ostrzelali radiowóz. Do akcji został poderwany SWAT. Na miejsce zdarzenia został wysłany jeden zespół SWATu. Niedaleko znajdowało się osiedle na które pojazd dojechał i schowali się w jednym z garaży. Miejski monitoring ułatwił poszukiwania i kilkadziesiąt minut później SWAT wraz z policjantami był w środku garażu. rozpętała się tam strzelanina, Murphy dostał kulkę w kamizelkę, jednak boleśnie odczuł, że dostał. Javier postrzelił jednego gangstera. Sytuacja stała się na tyle napięta, że Javier celował do jednego z nich a inny gangster celował do leżącego Murphego. Na szczęście na miejcu znajdował się SWAT który wyeliminował przeciwników i akcja skończyła się sukcesem dla policji. Po przeszukaniu domu oraz sprawdzeniu dokumentów znajdujących się wewnątrz okazało się, że Javier z towarzyszem z patrolu natrafili na siedzibę lokalnego gangu. Nie był to wielki gang jednak od jakiegoś czasu policja siedziała im na ogonie, nie byli wielkim zagrożeniem, jednak wprowadzali na miasto wiele niebezpiecznych substancji. Po całej akcji Murphy i Pena udali się do szpitala wraz z postrzelonymi gangsterami i postrzelonym Murphym. Zostali przebadani i kilka chwil później mogli udać się do domu. Po powrocie na komendę zostali odznaczeni awansem, na komisariacie czekał wystąpili w telewizji i powiedzieli o swoim wyczynie, nie kryjąc podekscytowania dumnym krokiem oddali broń do zbrojowni, Złożyli mundury i schowali je do szafek, oddali radia i wyszli z komisariatu. Ruszyli w stronę Vanilla Unicorn. Po ciężkim dniu wypili kilka browarów. Pena wrócił do domu i poszedł spać.
Napisz list motywacyjny:No hejka co tam się z toba dzieje, skąd to zwątpienie, dlaczego teraz chcesz się poddać skoro raz drugi ci nie wyszło, to nie jest żaden powód, musisz iść do przodu, osiągniesz cel, prędzej czy później go osiagniesz, ale musisz isć do przodu przeć walczyć o swoje, nie ważne że wszystko dookoła jest przeciwko tobie, najważniejsze jest to że masz tutaj wole zwycięstwa, każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba isć i walczyć, to teraz masz 3 sekundy żeby się otrząsnąć, powiedzieć sobie dobra basta, pięścią w stół, ide do przodu i osiągam swój cel, POZDRO
WZÓR PODANIA NA SO
Nick:szef
Doświadczenie na serwerach RP: ok. 1000h
Doświadczenia w organizacjach publicznych: ok. 200h na różnych rangach tylko w lspd
Staż na wyspie <dni/godziny>:8 dni
Znajomość regulaminu: (1-10):8
Znajomość prawa U.S.A:6
Twój discord: np. Disstream#3634: Szef#7171
Imię i nazwisko: Javier Pena
Data urodzenia postaci: 1990-24-06
Karany (jeśli tak to za co) : Nie
Poprzednie/aktualne miejsce pracy:Elekrtyk
Umiejętności & Doświadczenie: Duże jak muj huj
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE :Tak
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE :Tak
Licencja na broń TAK/NIE :Tak
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: Dużo się nakurwiam na groove i ogólnie lubie kontakt z bronią
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział:Tego dnia Pen obudził sie i jak codzien szybko zjadl sniadanie, umył, ubrał sie i wyszedł spóźniony z domu. Jak zawsze Murphy już czekał. Jak zawsze wraz ze swoim partnerem patrolowym Murphym wyruszyli na miasto. Po kilku godzinach żmudnego, nudnego patrolu na radiu wybrzmiał głos oficera "potrzebne wsparcie na moje 10-20, kilku uzbrojonych mężczyzn eskortuje tira, tir jest skradziony a właściciele aut poszukiwani." Obaj wyruszyli i wraz z innymi policjantami na obławę. Podczas zatrzymywania pojazdów padły strzały, kilku funkcjonariuszy dostało. Ruszył pościg, tir wypadł z trasy i zaczął dachować. Z jego naczepy wypadły palety pełne paczek. Kierowca tira zginął w wypadku, pościg trwał dalej. SWAT był już w drodze. Pena jako doskonały kierowca wyminal przewróconego tira i ruszył w dalszy pościg. Zostali jako jedyna jednostka. Podali swoja lokalizacje, jednak cały czas musieli siedzieć im na ogonie do przyjazdu SWATu. W pewnym momencie dwa auta napastników zaliczyły 10-50 po czym przyjechał SWAT i zatrzymał gangsterów. Drugim zadaniem Javiera i Murphyego było zabezpieczenie paczek i wezwanie innych jednostek DEA. Jakiś czas potem na radiu było słychać, że zatrzymani są już po operacjach i za chwilę wyrusza konwój do aresztu stanowego.
Napisz list motywacyjny:Zawsze do przodu nie patrzeć za siebie i strzelac i jebac
Ostatnio edytowany przez szef (2020-01-09 20:57:19)
Nick: katsuki
Doświadczenie na serwerach RP: Mega dużo grałem na serwerach bez WL ok. 400h
Doświadczenia w organizacjach publicznych: Bardzo duże.
Staż na wyspie <dni/godziny>: 8dni 4godz. 3min.
Znajomość regulaminu: (1-10): 10/10
Znajomość prawa U.S.A: 10/10
Twój discord: np. Disstream#3634
Imię i nazwisko: Rick Johnson
Data urodzenia postaci: 02-01-1975
Karany (jeśli tak to za co) : Za nic
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: Myśliwy
Umiejętności & Doświadczenie: Bardzo duże.
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: Bardzo wielkie doświadczenie, bo w końcu jestem myśliwym, dużo korzystam ze snajperki.
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Rick urodził się w Paleto Bay w 1975 roku. Zawsze z tatą jeździł w góry polować na niedźwiedzie i pumy. Pewnego dnia na polowaniu puma zaatakowała jego tatę, Rick wziął jego snajperkę i strzelił w pumę. O mały włos by nie strzelił w tatę. Gdy wrócili z tego zdarzenia byli bardzo podekscytowani jak zwykle, byli zmęczeni, wypili herbatę i zasnęli. Weekend jak to weekend z tatą był w górach w formie wycieczki, Rick był bardzo podekscytowany, że tam był. Rick zabrał ze sobą ulubiony pistolet zabawkowy. W górach były pumy i niedźwiedzie, tata o ty wiedział dlatego wziął ze sobą prawdziwy rewolwer. Gdy szli już godzinę nagle tata zauważył niedźwiedzia, dzięki jego umiejętności nabyte w wojsku obronił się przed nim. Gdy wrócili do domu napili się herbaty po czym zasnęli razem na kanapie. Rick najbardziej lubił wypatrywać zwierzynę przez lornetkę. Gdy dorósł zrobił licencję na broń. Chwilę po tym jego tata zmarł, dlatego Rick jeździł sam na polowania. Rick nie poddawał się i zarabiał coraz więcej pieniędzy. Pewnego dnia stwierdził, że chciałby być szeryfem. Od młodego interesowały go pościgi, napady itd. Dlatego napisał podanie na szeryfa, pierwsze jego podanie zostało niezaakceptowanie, drugie również. Powiedział "do trzech razy sztuka" napisał trzecie. Ciekawe jak mu pójdzie teraz.
Napisz list motywacyjny:Nie poddam się w tym co robię.
Nick: Tristan
Doświadczenie na serwerach RP:
Doświadczenia w organizacjach publicznych: Byłem na jednym serwerze RP z whitelist'ą i byłem tam zastępcą szefa policji
Staż na wyspie <dni/godziny>: 15 dni
Znajomość regulaminu: (1-10): 10
Znajomość prawa U.S.A: 10/10
Twój discord: np. Tristan#1721
Imię i nazwisko: Cyryl Evans
Data urodzenia postaci: 19/09/1992
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: Kasjer w Walmart
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: So Big
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Stoję na czerwonym świetle i naglę z mojej prawej jedzie rozpędzona czerwona ciężarówka z dziwną pancerną przyczepą. Rozpoczynam za nim pościg i zgłaszam to na radiu, po minucie pościgu przyjeżdżają kolejne 2 jednostki. Ciężarówka przez 3 minuty próbuje uciekać w mieście, kiedy wie że nie ma szans próbuje uciec autostradą w stronę Paleto. Kiedy znajduje się na autostradzie obok wodociągów, ja i mój partner wyprzedzamy go i jedziemy na koniec mostu gdzie rozstawiamy kolczatki, za ciężarówką jedzie tylko motor aby mógł przejechać dalej w wyznaczonym miejscu a radiowóz jedzie szybko inna drogą. Po czasie kiedy kierowca ciężarówki wie co się szykuje gwałtownie hamuje i zatrzymuje się następnie schyla się po coś do schowka i wysiada z bronią w ręku, za ten czas inne jednostki dojeżdżają, kierowca zaczyna do mnie i do mojego kolegi celować i karze nam się poddać jeden z moich kolegów z BCSO podbiega za ciężarówkę i wyciąga paralizator, delikatnie się wychyla i przymierza się do strzału i strzela, trafił go i został obezwładniony, a ja i mój kompan zostaliśmy uwolnieni.
Napisz list motywacyjny:Chciałbym dostać się do BCSO ponieważ każdego dnia od 37 dnia w przedszkolu pragnąłem nim zostać.
Nick:Łysy
Doświadczenie na serwerach RP:Bardzo duze
Doświadczenia w organizacjach publicznych:Duze
Staż na wyspie <dni/godziny>:2/23h
Znajomość regulaminu: (1-10):10
Znajomość prawa U.S.A:Duza znajmosc
Twój discord: np. Łysy#4004
Imię i nazwisko:John White
Data urodzenia postaci:10/04/1996
Karany (jeśli tak to za co) :Nie karny
Poprzednie/aktualne miejsce pracy:Rzeznik
Umiejętności & Doświadczenie:Tak byłem juz na paru serwerach w LSPD.
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE :TAK
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE :TAK
Licencja na broń TAK/NIE :TAK
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?:Tak , wiel razy po pracy chodziłem na strzelnice.
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział:Pewnego słonecznego dnia jadąc na służbę zauważyłem kiedy jakis 2 zamaskowanych mężczyzn napada na stację paliw na której pracował jakiś bezbronny pan. Szybko sie zastanawiając wysiadłem z auta i wbieglem na stację na stacji stał tylko 1 napastnik 2 był na zapleczu i próbował okraść sejf. Szybkim ruchem obalilem napastnika i kazalem uciec sprzedawcy żeby wezwal pomoc. W czasie kiedy zakułem napastnika wybiegł z zaplecza drugi a szybkim ruchem rzuciłem sie na niego i obaliłem go na ziemię wtedy wyleciał mu z kieszeni nóż chciał go podnieść ale obróciłem go na plecy i trzymałem a nogą odkopnełem nóż. Po 2 minutach przyjechało LSPD by zabrac zatrzymanych na komendę, na miejsce tez przyjechał właściciel sklepu który dziękował mi za to co zrobiłem i chcial dac mi nagrodę pieniężną. Ale ja nie przyjęłem nagrody i powiedziałem mu ze na tym polega moja praca żeby pomagac innym ludzią kiedy potrzebują pomocy.
Napisz list motywacyjny:Nie wazne co sie bedzie dziac zawsze walcz do konca i nie podawaj sie
Nick:★Witek CASEDROP.eu★
Doświadczenie na serwerach RP: duże
Doświadczenia w organizacjach publicznych: żadne
Staż na wyspie <dni/godziny>: 15h
Znajomość regulaminu: (1-10):9
Znajomość prawa U.S.A: niska
Twój discord: witek#7614
Imię i nazwisko: Jacob Wick
Data urodzenia postaci: 25.02.1996
Karany (jeśli tak to za co) : nie karany
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: rzeźnik
Umiejętności & Doświadczenie: jeszcze nigdy nie byłem w lspd
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE : tak
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE :tak
Licencja na broń TAK/NIE :tak
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? posiadam duże doświadczenie z bronią ponieważ spędzam po 3 godzinny dziennie na strzelnicy i mój ojciec był myśliwym
i zabieral mnie na polowania.
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Pewnego zimnego dnia jadąc na służbę zauważyłem kiedy jakiś mężczyzna kradnie samochód na który należał do samotnej matki.
więc szybko rozpoczełem pościg i wbieglem na autostradzie udało mi się zepchnąć samochód w barierki wysiadłem z pistoletem celując w stronę napastnika i go aresztowałem.
Auto odstawiłem do Pani Sophi i pomogłem jej je naprawić.
Napisz list motywacyjny: Kiedy dostaję wezwanie rzucam wszystko co robie i jadę ratować komuś życie ponieważ życie drugiego człowieka jest najważniejsze
Nick: KRZYGRZYWYGRZY
Doświadczenie na serwerach RP: BIG
Doświadczenia w organizacjach publicznych: NO TAKIE 8/10
Staż na wyspie <dni/godziny>: 19 dni 21godzin
Znajomość regulaminu: (1-10): 9,9
Znajomość prawa U.S.A: no ta
Twój discord: np. KRZYGRZYWYGRZY#0257
Imię i nazwisko: Tony Magnum
Data urodzenia postaci: 29/12/1987
Karany (jeśli tak to za co) : nie
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: ochrona w supermarkecie
Prawo jazdy klasa A TAK/NIE :TAK
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE : TAK
Licencja na broń TAK/NIE : TAK
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: jestem członkiem klubu na strzelnicy
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział:Wyruszam zwyczajnie na patrol dochodzi do zatrzymania jednej z osoby z ostatniego napadu na bank osoba nie zatrzymuje sie do kontroli zgłaszam na radiu że prowadze 10-80 za czarnym Nero koniec rejestracji 7A4 podaje moje 10-20 po czym inne jednostki dołączają do poscigu a czarne nero wjeżdża w cziasną uliczkę po czym wysiądają i otwierają ogień w strone Sheriff Ofice .Po strzelaninie zadzwoniono po medyka, medyk opatrzył dwóch rannych po opatrzeniu, dwoch mężczyzn pojechali do cel gdzie Sheriffi na, spokojnie wypisala wyroki.
Napisz list motywacyjny: Jesteś kozak nie przejmuj się najwyżej dostaniesz tapa
Pozdrawiam FF
Nick: Mitsuy
Doświadczenie na serwerach RP: 1100h około
Doświadczenia w organizacjach publicznych: Bardzo duze
Staż na wyspie <dni/godziny>: 56h
Znajomość regulaminu: (1-10): 8/10 bo zawsze jakas pomyłka sie zdarzy
Znajomość prawa U.S.A: w prawo na czerwonym mozna itd wiem
Twój discord: np. Disstream#3634 Mitsuu#7410
Imię i nazwisko: Luigi Rams
Data urodzenia postaci: 24 06 1994
Poprzednie/aktualne miejsce pracy: Taxi
Umiejętności & Doświadczenie Zachowuje zimna krew i nie poddaje sie a doświadczenie mam takie że skonczylem szkołe policyjną
Prawo jazdy klasa B: TAK/NIE :Tak
Czy posiadasz jakieś doświadczenie z bronią palną ? jeżeli tak to jakie?: Tak na strzelnicy mam karnet i wygrane zawody
Wymyśl jedną akcję RP w której bierzesz udział: Dostaje powiadomienie że człowiek utknął w górach zabieram psa oraz partnera i jade biore auto raptora gdy juz podjechalem okazało się że Pan X skręcił kostke i nie mógł chodzic odrazu zaczynam pomoc /me bierze apteczke z auta
podchodze i dokładnie badam kostkę /me wyjmuje z apteczki lod w sprayu i psikam kostke /me wyjmuje bandaz usztywniający /me zawija na około kostki /me pomaga wstac i wejsc do radiowozu jade na szpital z poszkodowanym.
Napisz list motywacyjny: Mandat,Napad nie ma przebacz gangsterke będę karał
Strony: 1